RECEPTAS
- Patiekalui reikės:
- 1 kg triušienos;
- 2 šaukštų sviesto;
- 2 skiltelių česnako;
- 2 vnt. porų;
- 4 vnt. morkų;
- 2 vnt. saliero stiebų;
- 250 g vyšninių pomidorų;
- 1 šaukšto miltų;
- 2 vnt. lauro lapų;
- 1 šaukštelio raudonėlių;
- druskos, pipirų – pagal skonį.
Kaip gaminti:
1. Troškintuvą įkaitinkite su sviestu, sudėkite triušio skerdenėlės gabaliukus, pakepkite 3 minutes, suberkite supjaustytą salierą, porą ir morkas. Pakepkite dar 3 minutes.
2. Sudėkite išspaustą česnaką ir miltus. Viską išmaišykite. Pagardinkite troškinį druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapais. Užpilkite vandens, kad vos apsemtų, uždenkite puodą ir troškinkite apie 35 minutes.
3. Suberkite pomidorus ir patroškinkite dar 10 minučių.
Skanaus! Už receptą dėkojame Rimi.