Receptai

Triušiena su morkomis ir porais

RECEPTAS 

  • Patiekalui reikės:
  • 1 kg triušienos;
  • 2 šaukštų sviesto;
  • 2 skiltelių česnako;
  • 2 vnt. porų;
  • 4 vnt. morkų;
  • 2 vnt. saliero stiebų;
  • 250 g vyšninių pomidorų;
  • 1 šaukšto miltų;
  • 2 vnt. lauro lapų;
  • 1 šaukštelio raudonėlių;
  • druskos, pipirų – pagal skonį. 

Kaip gaminti: 

1.     Troškintuvą įkaitinkite su sviestu, sudėkite triušio skerdenėlės gabaliukus, pakepkite 3 minutes, suberkite supjaustytą salierą, porą ir morkas. Pakepkite dar 3 minutes. 

2.     Sudėkite išspaustą česnaką ir miltus. Viską išmaišykite. Pagardinkite troškinį druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapais. Užpilkite vandens, kad vos apsemtų, uždenkite puodą ir troškinkite apie 35 minutes. 

3.     Suberkite pomidorus ir patroškinkite dar 10 minučių.

Skanaus! Už receptą dėkojame Rimi.

Jums gali patikti

silkė
Receptai

Šefo pasiūlymas šventiniam stalui – vokiškai paruošta silkė ant bulvių riekelių

Vieno didžiausių Kaune, Centrinio Kauno turgaus prekiautojams žuvimi dabar įtemptas metas. Kalėdų šventėms besiruošiantys kauniečiai gausiai perka tradicines šiam laikotarpiui
Kiaušinis
Receptai

3 būdai sėkmingai išvirti kiaušinį be lukšto

Be lukšto virti kiaušiniai? Priešingai nei gali pasirodyti, juos pagaminti nėra sunku, sako „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė ir dalijasi