Receptai

Panakota su kiviais

Panakota su kivi

Panakotai reikės:

  • 3 vnt. kivių;
  • 4 v. š. agavų sirupo;
  • 300 ml pusiau nugriebto pieno;
  • 200 ml sojų grietinėlės;
  • 1 a. š. vanilės miltelių;
  • 1 a. š. agaro miltelių;
  • 1 a. š. vanilės ekstrakto.

Gaminimo eiga:

  1. Kivius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
  2. Dubenyje sumaišykite pieną, sojų grietinėlę, 3 šaukštus agavų sirupo, vanilės miltelius, vanilės ekstraktą, agaro miltelius.
  3. Supilkite mišinį į puodą ir 1 minutę užvirinkite.
  4. Sudėkite kubeliais supjaustytą kivį ir išmaišykite. Mišinį supilkite į 6 stiklines. Dėkite jas į šaldytuvą 2 valandoms.
  5. Nulupkite likusius kivius. Sumaišykite juos su likusiu agavų sirupu ir supilkite į kiekvieną stiklinę.

Skanaus!

Už receptą dėkojame prekybos tinklui „Rimi“.

Jums gali patikti

silkė
Receptai

Šefo pasiūlymas šventiniam stalui – vokiškai paruošta silkė ant bulvių riekelių

Vieno didžiausių Kaune, Centrinio Kauno turgaus prekiautojams žuvimi dabar įtemptas metas. Kalėdų šventėms besiruošiantys kauniečiai gausiai perka tradicines šiam laikotarpiui
Kiaušinis
Receptai

3 būdai sėkmingai išvirti kiaušinį be lukšto

Be lukšto virti kiaušiniai? Priešingai nei gali pasirodyti, juos pagaminti nėra sunku, sako „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė ir dalijasi