Salsai reikės:
- 5 vnt. kivių, nuluptų ir supjaustytų kubeliais;
- 1 vnt. raudonojo svogūno, susmulkinto;
- 1 vnt. avokado, supjaustyto kubeliais;
- 120 g kalendrų, susmulkintų;
- 1-2 vnt. laimų sulčių ir žievelės (apie 30 ml sulčių);
- 1 vnt. česnako skiltelių, susmulkintų;
- 1 vnt. plonai supjaustyta chalapos paprikos (nebūtina);
- Šiek tiek jūros druskos;
- 1 vnt. pakelio tortilijų traškučių.
Gaminimo eiga:
- Nedideliame dubenyje sumaišykite kivius, svogūnus, avokadus, kalendras, laimo sultis ir žievelę, česnaką, chalapos papriką (jei naudojate) ir žiupsnelį jūros druskos.
- Patiekite su tortilijų traškučiais.
Skanaus!
Už receptą dėkojame prekybos tinklui „Rimi“.