„McDonald’s“ Lietuvoje pristato naujieną – „McPlant“ su augaliniu paplotėliu, skelbia bendrovė.
„McPlant“ sudėtyje turi augalinį paplotėlį, pagamintą iš žirnių, ryžių, bulvių ir burokėlių. Jis sukurtas kartu su „Beyond Meat®“ – augalinės mėsos lyderiu. Bendro darbo rezultatas – švelnus ir sultingas paplotėlis, kurio tekstūra ir skonis primena tradicinę mėsą. Paplotėlį apgaubia bandelė su sezamo sėklomis ir kiti klasikinių „McDonald’s“ mėsainių ingredientai: pomidorai, salotos, agurkai, svogūnai, garstyčios, kečupas, majonezas ir čederio sūris, kiekvienam ragaujančiam suteikiantys visą daugelio jau pamėgtą „McDonald’s“ skonį ir patirtį.
Augalinis „McPlant“ paplotėlis restoranuose Lietuvoje kepamas ant to paties grilio, kaip ir visi kiti mėsainiai, mėsos gaminiai ir produktai su kiaušiniais – į tai turėtų atsižvelgti veganiškos ar vegetariškos mitybos principų besilaikantys žmonės.