Receptai

Traški vištiena karšto oro gruzdintuvėje

Gruzdinta vištiena

Ingredientai:

  • Vištienos filė
  • 2 kiaušiniai
  • 100 gramų Panko džiūvėsėlių
  • Sauja kietojo sūrio
  • Raudonosios saldžiosios paprikos milteliai
  • Citrinos žievelė
  • Druska

Kiaušinius išplakame su druska. Į Panko džiūvėsėlius įdedame kietojo sūrio, raudonosios paprikos miltelių, tarkuotos citrinos žievelės ir viską išmaišome. Vištienos filė gabalėlius pamirkome į kiaušinio plakinį bei apvoliojame džiūvėsėlių mišinyje. Tai pakartojame du kartus.

Karšto oro gruzdintuvėje nustatome 170 laipsnių temperatūrą, sudedame vištienos gabalėlius ir kepame 12–15 minučių, priklausomai nuo vištienos gabalėlių dydžio.

Jums gali patikti

silkė
Receptai

Šefo pasiūlymas šventiniam stalui – vokiškai paruošta silkė ant bulvių riekelių

Vieno didžiausių Kaune, Centrinio Kauno turgaus prekiautojams žuvimi dabar įtemptas metas. Kalėdų šventėms besiruošiantys kauniečiai gausiai perka tradicines šiam laikotarpiui
Kiaušinis
Receptai

3 būdai sėkmingai išvirti kiaušinį be lukšto

Be lukšto virti kiaušiniai? Priešingai nei gali pasirodyti, juos pagaminti nėra sunku, sako „Iki“ kulinarijos technologė Gailė Urbonavičiūtė ir dalijasi